Pogoji uporabe

Verjamemo, da je jasen pogled na področje zbiranja osebnih podatkov zelo pomemben. V luči zagotavljanja kvalitetne storitve skrbimo za podatke in jih varujemo v skladu s Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR. Ta pravilnik velja za vse naše produkte in storitve, ki se sklicujejo nanj s spletno povezavo. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Ali uporabljamo piškotke?

Da. Uporabljamo jih z namenom zagotavljanja kvalitetne uporabniške izkušnje. Piškotki prav tako pomagajo pri varovanju vašega uporabniškega profila. Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in drugih podobnih tehnologij opisanih v nadaljevanju. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tudi sejni piškotek za identifikacijo.
Spletna aplikacija samodejno ne zajema ali hrani nobenih vaših osebnih podatkov, razen IP naslova, internetnega brskalnika, ki ste ga uporabili, ter podatka o seji. Te informacije so anonimne, služijo zgolj sistemski administraciji.

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna besedilna datoteka shranjena na Vašo napravo, ki spletni aplikacijo omogoča delovanje in nekatere funkcionalnosti. Tako npr. so piškotki uporabljeni za identifikacijo vaše naprave, pomagajo pa prepoznati tudi nedovoljene poskuse prijave. Več o piškotkih si lahko preberete tu.

Katere piškotke uporabljamo?

Naziv piškotka Namen Trajanje
laravel_session Sejni piškotek Do konca seje
cookieconsent_status Shrani vašo izbiro o piškotkih. 12 mesecev
XSRF-TOKEN Sejni piškotek Do konca seje

Urejanje piškotkov

Večina sodobnih brskalnikov vam omogoča urejanje piškotkov preko pripravljenih nastavitev. V primeru, ko omejite shranjevanje piškotov, lahko spletna aplikacija začne nepravilno delovati, ali pa morda vsebina ne bo pravilno prikazana, zato priporočamo, da dovolite uporabo piškotkov na naši spletni strani.